Prachtig wat bloemen kunnen doen en betekenen. Daarom vinden we ook dat we een topvak hebben. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bloemen en planten de werkomgeving verbeteren.

eerste indruk is bepalend

Een vriendelijk ontvangst is immers van groot belang, zowel voor uw opdrachtgevers als leverancier, als voor uw eigen organisatie. Wilt u het proberen en over de streep getrokken worden voor een periodiek abonnement? Vraag dan naar onze introductiekorting.

masterschoice abonnement

nieuw in het assortiment ... het masterschoice abonnement.

Dit abonnement blinkt uit in Uniek zijn. Een keer in de vier weken krijgt u een object welke de ene keer met bloemen is opgemaakt en de andere keer met planten.

U begrijpt dat het een verrassing is wat er gemaakt gaat worden en de strekking is dat u een hoogwaardig floraal object krijgt. De uitvoeringen zijn er in small, medium en large. Aan u de keuze welke maat het beste bij u past. Het arrangement is verzekerd van creativiteit, modern zijn, soms een heel klein beetje klassiek en altijd voorzien van bloemen of planten.

Het is nieuw en leuk...

mail ons voor de ins- and outs

bloemen abonnement

Wat is nu mooier als u een boeket op de balie of bij de receptie heeft. Modern of klassiek, wekelijks of een andere periode, dit alles leidt tot een beter werkklimaat en zelfs tot betere prestaties van de werknemers of collega.  En nog mooier .. de omzet gaat omhoog omdat de wel beleving van klanten omhoog gaat.

planten abonnement

Ook al hoort hij niet tot de bloemen we willen het planten abonnement niet onvermeld laten. Vind u bloemen teveel gedoe dan kunnen we voor u ook een tailor-made plantenabonnement maken. Hierbij houden we rekening met uw wensen, wat de plant nodig heeft - licht, lucht en de vochtigheid - en wat mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van bloemen en/of planten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contactgegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contactgegevens

asselsestraat 40
7311 em -  apeldoorn
t 055-3554585
e bestel@gorkink.nl

Laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.