Winkel aan de asselsestraat 40

Onze winkel heeft een groot assortiment bloemen, boeketten (gemaakt door vakbekwame binders), trendy interieur artikelen en planten met de daarbij behorende potten van oa. Dutz, PolsPotten, DesPots.

Voor de vaste klanten in de winkel hebben we een spaarprogramma. Wilt u uw puntensaldo weten? Mail dan uw naam en pasnummer naar bestel@gorkink.nl en we mailen u zo snel mogelijk terug met de gegevens!

Heeft uw kantoor of huis een re-styling nodig? Bel gerust en we komen bij u een advies geven wat past bij uw uitstraling. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de winkel aan de asselsestraat ons uitgebreide assortiment bewonderen.

Ook voor workshops bent u bij ons aan het goede adres.

Gorkink voert het keurmerk "Fair Flowers Fair Plants", dit is een label dat hangt aan bloemen en planten afkomstig van kwekers, die voldoen aan de hoogste eisen. Eisen op het gebied van milieu en personeel. Denk hierbij aan arbeidsomstandigheden, hygiëne en veiligheid. Fair Flowers Fair Plants worden overal ter wereld geproduceerd en zijn te koop in verschillende landen in Europa. Bij Gorkink zul je als klant merken dat ze hier van bloemen houden en dat duidelijk laten blijken door de boeketten die ze maken.

Ook zakelijk kunnen we veel voor u betekenen:

  • Verjaardagen: u stuurt ons de verjaardagenlijst van uw medewerkers, klanten, contactpersonen (name it...) en wij zorgen dat de bloemen op tijd worden bezorgen.
  • Presentatie: heeft u een presentatie op een beurs en wilt u een juiste uitstraling, wij kunnen voor de juiste aankleding zorgen.
  • Welbeleven: inrichting kantoor met planten zodat de productiviteit van uw medewerkers omhoog gaat. hierover hebben we wetenschappelijk onderzoeksmateriaal!
  • Bestelsite: wilt u uw eigen logo op uw kaartje… vraag dan naar de mogelijkheden!
  • Op afspraak of spontaan: … mail ons op bestel@gorkink.nl voor meer informatie!

Handige Links

Mooi wat planten doen
Mooi wat bloemen doen
Gorkink Natuurlijk is ook te vinden op www.bloemist-info.nl.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van bloemen en/of planten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contactgegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contactgegevens

asselsestraat 40
7311 em -  apeldoorn
t 055-3554585
e bestel@gorkink.nl

Laat hier je gegevens achter:

Velden met een * zijn verplicht.

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.