Corona (Covid-19) en wat we kunnen doen

corona virus en wat wij doen

Lieve klant!

Zoals u niet ontgaan zal zijn heeft de regering inmiddels extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het Corona virus (Covid-19) te beperken.

Mensen hebben vanzelfsprekend veel vragen over deze nieuwe situatie, ook als het over het kopen van bloemen gaat. Graag laten we u weten wat we er aandoen om er voor te zorgen dat u veilig en verantwoord bij ons uw mooie boeketten kunt blijven kopen.

Wat verandert er!

We hechten grote belang aan gezondheid en hygiëne, zowel de uwe als de onze. Deze situatie vraagt om een aantal extra voorzorgsmaatregelen die we met elkaar nemen.

Vanzelfsprekend kunt u van onze medewerkers de vriendelijkheid verwachten die u van ons gewend bent. Wel vragen we begrip voor het feit dat we voor uw en onze veiligheid gepaste afstand houden en fysiek contact beperken.

Om hand-op-hand contact te beperken vragen we u om met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn, dan vragen we u contant geld neer te leggen bij de kassa en het wisselgeld zelf op te pakken.

Online bij ons bestellen

Wilt u minimale tijd in de winkel doorbrengen maar wel het boeket of bloemstuk ophalen dan kunt u via mail bestel@gorkink.nl of telefonisch (055-3554585) uw bestelling plaatsen.
Onze bezorger zet de bestelling bij uw voordeur neer. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken. 

We doen het met elkaar

Bloemen zorgen voor sfeer in huis en in deze tijd vinden wij het belangrijk dat we dat bij u kunnen krijgen!

We hopen uw begrip!

Gorkink Natuurlijk 
Erika Oldenhof

Scroll to top