gorkink natuurlijk bloemenagenda bbh

de bloemen en planten agenda 2016 bij gorkink natuurlijk

Woonplant van de Maand en de Bloemenagenda 2016 zijn bekend

Bloemenagenda 2016

Speciaal voor ons, de bloemisten, is er een bloemenkalender opgesteld die aansluit bij de wens om seizoensgebonden bloemen, product specifieke promoties en bloemen die jaarrond verkrijgbaar te presenteren.

Uit onderzoek blijkt dat u als klant de inspiratie over bloemen vooral opdoet op bij ons in de winkel en ook uiteindelijk verleid wordt tot een aankoop in de winkel. Elke periode laten we u als klant weer een andere bloem ontdekken door deze in het zonnetje te zetten.

Het hele jaar door laten we via onze site www.gorkink.nl toont Mooiwatbloemendoen.nl inspiratie en informatie  over een grote variatie aan bloemen met als doel u als klant te laten zien en ervaren dat bloemen bijzonder zijn en voor blijdschap bezorgen. De bloemen zijn met zorg geselecteerd door kenners uit de sierteeltsector.

Woonplant van de Maand

Bloemenbureau Holland bereidt de acties 2016  voor en gaat door met de Woonplant van de maand . Een steeds groter publiek maakt maandelijks kennis met een plant. Veel websites, blogs en magazines verhalen regelmatig over de Woonplant van de maand.

bron: bloemenburo holland website

Scroll to top