Kanaalconcerten 2015

Gorkink Natuurlijk is sponsor van de Kanaalconcerten 2015.

Erika Oldenhof – as we speak – heeft de bloemen aankleding voor de verschillende podia verzorgd. Erika is er trots op dat ze dit heeft mogen doen en heeft kunnen laten zien waar ze toe in staat is.

Alweer de tiende editie van de Kanaalconcerten gaat dit jaar plaats vinden. Het grootste gratis culturele festival van Apeldoorn en omstreken was wederom een succes voor jong en oud! TO organisatie verzorgd al jaren de organisatie van de Kanaal Concerten.

Overdag is er een cultuurmarkt waar een grote verscheidenheid aan verenigingen, instellingen en clubs laten zien wat ze in huis hebben. Dit soms in een stand, soms met een klein optreden of op een andere manier. Op vrijdag in de avond begint het muzikaal spektakel met Het Gelders Orkest. Het Orkest werkt in het spanningsveld tussen traditie en vernieuwing. Altijd verrassend dus. Op de zaterdag zijn er een aantal verscheidene optredens. Het gaat hier om zang, dans, voorstellingen en workshops.

Traditioneel is er aan het einde een grootse vuurwerk show. Hiermee wordt het culturele festival op een spetterende manier afgesloten.

Hieronder een impressie van de opbouw.

2015-08-28 kanaalconcerten 2015-08-28 kanaalconcerten aan het werk 2015-08-28 kanaalconcerten aan het werk v1

Link naar de website van de kanaalconcerten voor nog meer informatie.

Scroll to top