Deel de Zomer met … actie

Actie voorwaarden

Actie geldig van 11 juli 2015 t/m 8 augustus 2015 en zolang de voorraad strekt. Actie bestaat uit een vier weken lange actie  “Deel de zomer”.

Deze bestaat uit verschillende ingredienten:

  1. In deze periode verkopen we ‘deel de zomer’ arrangementen. Het arrangement is bedoeld voor thuiskomers maar kan ook gegeven worden aan thuisblijvers. Het arrangement is geschikt om voor meerdere doeleinden kado te geven, zoals; verjaardag, beterschap, jubilea of voor jezelf ;-).

Het arrangement bestaat uit een 100% eco vaas welke op diverse manieren opgemaakt is. Verkoopprijs van € 16,95 nu voor € 9,95.

  1. Bij aankoop kan de klant een bonnetje inleveren met haar adres en het adres van degene met wie ze de zomer willen delen. Beide maken kans om het ‘deel de zomer arrangement’ te winnen.

Trekking gebeurt tijdens de Happy Hours op de zaterdagen. (Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.)

  1. Op zaterdag wordt er extra aandacht besteed aan de actie met Happy hours.

Happy hours zijn van 11:00 – 12:00 uur en van 15:00 – 16:00 uur. Tijdens deze uren zijn er lekkere zomerse hapjes en drankjes.

  • Boeketten met upgrading van 10%.
  • Er zullen divers aanbiedingen zijn afhankelijk van weer en actualiteit. Denk bv. aan een #tdf boeket.
  • En natuurlijk .. de verloting van het ‘deel de zomer arrangement’.
  • Daarnaast hebben we samenwerking gezocht met de ambachtelijke bedrijven uit de straat; biologische slager, traiteur, schoenmaker, cup cake winkel, bakker etc.. Deze stellen prijzen beschikbaar. In een verloting onder de aanwezigen worden deze weggegeven.
  • Voor de kinderen organiseren we een kinderworkshop.