Sylvia Konijnenberg

Verkoopster - Hydro onderhoud

In mijn jeugd was ik vaak te vinden in de moestuin van mijn opa en oma. Daar was ik altijd in de weer met de planten en groente. Deze kweekten ze zelf. Het kon dan ook niet uitblijven dat ik iets ging doen op het gebied van bloemen en planten.

Ik ben geboren in 1969 en autochtone Apeldoornse. Werkervaring heb ik als leerlingbindster bij Gebr. Gorkink opgedaan en na een studie van 6 jaar heb ik mijn diploma gehaald. Hier heb ik gewerkt tot 1993 en met een tussenpauze van ongeveer 14 jaar ben ik in 2007 weer opnieuw gaan werken bij Gorkink Natuurlijk.

Ik heb in de jaren dat ik nu werk bij Gorkink mijzelf steeds meer ontwikkeld. Met cursussen op het gebied van vakmanschap, verkoop en hydro cultuur kan ik nu zeggen dat ik een allround collega ben met altijd een goed humeur.

Met mijn passie voor bloemen is geen één dag hetzelfde bij Gorkink. Dat vind ik ook zo leuk aan mijn werk … de afwisseling! Naast bloemen en mijn gezin is muziek mijn grote passie. Prince is mijn grote idool, zijn muziek doet wat met mij.

Ik ben blij om in zo’n team te mogen werken..
Mijn motto is .. een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!