Met bloemen geef je een heel persoonlijke toevoeging aan het afscheid van een dierbare

Bloemen hebben de kracht een boodschap over te brengen die niet met woorden kunnen worden omschrijven. De kleuren, de vormen, het groen en de wijze van binden zijn eindeloos. In het rouw proces is het nodig om afscheid te nemen op een waardige manier. Bloemen bij de uitvaart helpen daarbij.

Het is onze ambacht en de kunst om dat stuk te maken waarvan mensen een goed gevoel krijgen. Dat doen we door eerst kennis met u te maken en te horen wat u mooi en passend vindt. Daarin kunnen we u prima adviseren en ondersteunen.

We willen graag dat u zich herkend in het rouwarrangement dat wij gemaakt hebben. Natuurlijk bezorgen we het arrangement op de plek van bestemming op de afgesproken dag.

Persoonlijke afscheidsbloemen als kleurrijke expressie van emoties.

Bij een afscheid komen veel emoties naar boven. Bloemen kunnen die gevoelens prachtig uitdrukken. Op een manier die past bij de persoon waarvan je afscheid neemt.

Bloemarrangementen maken is een vak, een ambacht. Misschien wel kunst. En Maar dan vooral de kunst van het inleven. Van begrip voor de bedoeling die mensen met een bloemwerk hebben. Bloemen voor een afscheid moeten je eigen gevoel weerspiegelen, een boodschap doorgeven die iets zegt over de overledene. Het is de specialiteit van Erika om door aandachtig te luisteren een eerste gedachte of gevoel concreet duidelijk te krijgen. In een emotionele situatie is het al lastig genoeg om te verwoorden wat je bloemenwensen zijn. Uitvoerig praten is ook niet altijd nodig. Soms zeggen een paar woorden alles en kan daarmee het karakter van de afscheidsbloemen aangegeven worden.

gorkink natuurlijk special afscheid rouw arrangement

Rouwcentrum Rouwenhorst en Gorkink Natuurlijk

Sinds jaar en dag werken Rouwcentrum Rouwenhorst en Gorkink Natuurlijk samen. De families Laponder en Gorkink stonden aan de wieg van deze samenwerking. De tweede generatie heeft dit stokje geruisloos overgenomen. Rouwcentrum Rouwenhorst onderscheid zich door de persoonlijke begeleiding tijdens het afscheidsproces.

Rouwcentrum Rouwenhorst, voor een stijlvol en persoonlijk afscheid!

In deze moeilijke periode kunt u rekenen op de goede zorgen van Rouwcentrum Rouwenhorst. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid. Door noodzakelijke formaliteiten uit handen te nemen, geven wij u de tijd en ruimte om bij uw dierbare te zijn.

Contact gegevens

Rouwcentrum Rouwenhorst
Christiaan Geurtsweg 24-26 - 7335 JV - Apeldoorn
T 055 5414 089
info@rouwcentrum-rouwenhorst.nl
W www.rouwcentrum-rouwenhorst.nl

Samenwerking met Zielskracht Uitvaart

Sinds begin 2016 is er een samenwerking gegroeid met deze Apeldoornse onderneming. In de persoon van Christien Heinsius, de drijvende kracht achter deze Uitvaart onderneming. De samenwerking bestaat uit het leveren van de bloem arrangementen in de stijl van hoe de familie wil herdenken.

Aandacht voor afscheid

Meer dan vroeger is er aandacht voor afscheid nemen en ervaren mensen het belang van een goed afscheid. Maar wat is dat, een goed afscheid?

Dat verschilt per persoon en per situatie. Daarom zijn er tegenwoordig meer verschillende uitvaartondernemingen die ieder op hun eigen manier mensen kunnen bijstaan om de keuzes te maken die bij hen passen.

Contact gegevens Zielskracht Uitvaart

Christien Heinsius
Kruisvoorde 1 - 7339 KR - Ugchelen
T 06-42569569
info@zielskrachtuitvaart.nl
W www.zielskracht.nl

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van bloemen en/of planten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contactgegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contactgegevens

asselsestraat 40
7311 em -  apeldoorn
t 055-3554585
e bestel@gorkink.nl

Laat hier je gegevens achter:

Velden met een * zijn verplicht.

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.